web analytics
Gå till innehåll

Ännu en dag kommen

Ny dag med nya möjligheter. Vad ska jag fylla denna dagen med? Ska jag försöka att bara ta dagen som den kommer eller ska jag bestämma mig för vad jag ska göra? Svårt val. En sak ska jag i alla fall göra. Jag ska fortsätta med att rita teckningen om platsen som får mig att slappna av. Svårt det med men jag ska göra ett försök. Skissen nedan är en påbörjan på platsen. Kan ni se vad det ska föreställa? Den är dock inte färdig än.

Ibland har jag svårt att bara ta dagen som den kommer. Jag säger ofta att jag ska göra det men det slutar med att jag stressar igenom disk, städ och tvätt. Gärna allt på samma gång. Men det är skönt ibland att stressa iväg för då försvinner minnen och tankar. Jag flyr med andra ord...och det hjälper inte. Det går inte att springa ifrån minnen och tankar. De kommer ifatt. Jag ska försöka att varva ner men det är svårt men jag ska försöka.

Jag ska i alla fall kela med mina hundar. Jag har saknat dom dessa dagar som jag var hos min son och de har saknat mig. Det märks. Speciellt Sally. Hon var så glad av att se mig. Behöver jag säga att det kändes skönt?!

Jag hoppas att ni alla får en fin dag. Här lyser solen med sin frånvaro men kanske får jag se en glimt av den senare idag.

Kram kram

Publicerat den Kategorier PTSD

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.