web analytics
Gå till innehåll

Ännu en helg borta

Denna helgen har sprungit iväg. Stéphanie hade en kompis här hela helgen men hon har åkt hem nu. Det gick så bra och smidigt. De hade roligt och det är huvudsaken. Igår åt vi tacos och idag blev det hamburgare till middag. Perfekt mat för en helg. Jag skulle satt in bilder men det är segt idag med uppladdning av bilder så jag lovar att sätta in dom när det går lite snabbare.

Det är pappas födelsedag idag så vi åkte ut till graven. Ja vi hade åkt ut iaf naturligtvis. Vilket vi brukar göra. Minst en gång i veckan är jag där och tittar till. Det känns tomt och saknaden är stor. Vissa dagar går det bra och vissa dagar mindre bra. Idag gick jag med tårarna rinnande nedför kinderna när jag gick ifrån graven. Han skulle ha blivit 77 år idag. I normala fall så hade vi suttit på avdelningen och fikat. Druckit kaffe och ätit tårta. Han hade öppnat sina paket och han hade fått en mobil telefon som han så gärna ville ha. Annars hade vi tagit hem pappa här för han älskade att komma hem till oss. Pappa hade fått välja.

Nu blev det inte så och det kommer aldrig mer att bli så. Kommer man vänja sig vid det någonsin?

Grattis min älskade pappa. Det finns ingen som du och det kommer aldrig att finnas. Du var min klippa genom min uppväxt och du fanns alltid hemma när man kom från skolan. Det var en skön trygghet.

Nu ska jag snart lägga mig. Vi ska på mini semester jag och Fredrik. Vi är borta några dagar men jag försöker uppdatera om det går. Annars så vet ni varför det är dött på min blogg.

Ha en fin vecka!

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: