web analytics
Gå till innehåll

Ännu en svan

Snart har denna dagen oxå gått. När vi hade hämtat barnen så stack vi ut till hamnen o matade ankorna. De har ju ingen mat nu de stackarna. Barnen tyckte det var roligt. Utom Benjamin för han är lite rädd för djur. Varför vet jag inte. Han tycker det är lite skrämmande. Tror mycket att det är deras läten.

Här nedan står familjen o slänger ut bröd till ankorna. 

Fredriks kusin Birgitta ringde. Det fanns ännu en svan som behövde hjälp. Vi hjälpte ju en häromdagen. Det kan ni läsa om HÄR.

Denna gången skulle det vara en svanunge o det var jag som skulle ha den i famnen tills vi kom fram till djursjukhuset. Jag blev dubbelt så glad när jag såg svanen. Den var inte dålig. Den var pigg och kunde gå. Det var skönt. Framförallt så blev jag glad över att slippa ha den i knät för den var för pigg, och stor.


Visst är svanar vackra djur?
Jag tror jag ska lägga mig tidigt i kväll faktiskt. Jag är trött redan. Vi har ätit middag o nu väntar jag bara in Stéphanie som snart ska komma hem. Hon är på magdans. Fredrik är på övning o det slutar inte förrän vid 21. Pontus sover redan o det är snart dags att lägga de andra tre. Tror jag hoppar i säng samtidigt som dom faktiskt.
Ha en fin kväll mina vänner!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

1 reaktion på ”Ännu en svan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: