web analytics
Gå till innehåll

Ännu en underbar dag

Det har varit samma fina väder idag som igår. underbart. Har suttit ute i trädgården sedan i förmiddags och gick in nu för en liten stund sedan. Tio timmar i det fina vädret. Jag har tvättat, solat och läst en bok. Blir det samma fina väder i morgon så blir det samma visa i morgon som idag.

Robin kom hem idag. Roligt att ha honom hemma igen. Det är tomt när någon av barnen inte är hemma. i helgen var det bara de fyra yngsta , jag och Fredrik hemma. Det var tomt. Tove och småttingarna kom hem igår och de små var så glada av att se oss. Härligt och vara saknad. Vi har saknat dom med!

Det känns att man har suttit ute i det fina vädret för solen har tagit rätt så bra. Får vara aktsam för det är inte bra att bärnna sig. Solen är ju som starkast just nu. Man tänker på riskerna med cancer till exempel och det är ingen sjukdom man vill ha. Jag har förlorat några fina människor i min närhet som fått den sjukdomen.

senast var det Carina. Jag tänker på henne varje dag. Saknaden är otroligt stor. Vi ska köra vid tillfälle till hennes grav och besöka henne där. Men tills dess så sätter vi blommor och tänder ljus i minneslunden. jag skulle ge allt. Precis allt för att få krama om henne en sista gång. Pussa henne på kinden och säga att allt blir bra. Säga att jag finns här och kommer alltid att göra.

Vi cyklade upp till kyrkogården igår och tittade till gravarna. Vi vattnade på pappas grav. Det var torrt där. sedan tittade vi till Tomas och Ingemars grav. Våra blommor stod kvar. Ja man vet ju aldrig. De kan ju slängas. Det var ju "någon" som slängde Tomas ljus i soptunnan. det är ju inte så många som sätter blommor på hans grav så de visste att ljuset kom härifrån. Tragiskt! Det är som jag kallar det: att skända en grav!

Nu ska jag få mina barn i sängs. Ha en fin kväll. Kram på er!

 

2 reaktioner på ”Ännu en underbar dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: