web analytics
Gå till innehåll

Ännu ett barn med scolios

Ljuva måndag. Pigg och vaken. Det är vinter men ingen snö ligger på marken! Underbart! Våren är på väg. Hoppas värmen kommer med.

Jag har varit på terapin idag...som vanligt. Går oftast en gång i veckan och har gjort det i 2 1/2 år. Idag när jag vaknade så var det tomt i mitt huvud. Även när jag satt i väntrummet. Satt där och tänkte att jag har inget att prata om idag. Min terapeut kom och jag kände virvlar i magen. Tänkte att fan...nu kommer det ifatt mig. Alla tankar och känslor. Väl i rummet då kändes det bra. Sedan började vi behandlingen och jag som tyckte innan att jag inte hade något att prata om insåg att det fanns hur mycket som helst. Ibland tänker jag att det tar aldrig slut! Men...Någon gång då gör det nog det.

Fick precis ett mail från Pontus skola. Han fick sin vaccination idag samt så kollade dom hans rygg. Hans rygg är inte rak utan han har en liten böjd på den. Misstankarna bekräftades. Han har scolios även han. Min näst äldsta son har också det. Så tråkigt. Hoppas det inte blir värre. Ska kontakta vår husläkare och se om hon kan ta emot honom för en kontroll. Jag tror inte de kommer göra så mycket men jag vill ändå att de kollar upp det. Det är så tråkigt när ens barn får diagnoser av olika slag. Man kan inte göra någonting åt det. Man känner sig hjälplös.

Fick ett meddelande på Facebook från en kusin för ett tag sedan. Det vankas kusinträff. Först tänkte jag att jag inte skulle åka på den. Varför? Ja...Jag tänkte att det är ingen som bryr sig om jag kommer eller ej. Men jag ska trotsa det tänket och åka ner. Det ska bli roligt och träffa dom. Det är inte så ofta vi ses och framförallt inte samtidigt. Vem som kommer vet jag inte men oavsett vem som dyker upp så tänker jag att det ska bli trevligt ☺️

Jag hoppas att ni har det bra. Tycker det är roligt att just du kommer på besök i min blogg. Ha en underbar dag och sköt om dig!

Jag har några hundar och här har vi min äldsta. Hon är 8 1/2 år gammal. Lilla Sally som jag fick från min bästa vän Carina ❤️

2 reaktioner på ”Ännu ett barn med scolios

    1. Lisa

      Nej det är nog mer jag som tänker att det kan kännas och bli värre. Vi har pratat om det innan då misstanken fanns men han har inte ont och tänker inte på det. Dock så har han ofta ont i huvudet och det kan enligt sköterskan vara pga scoliosen.

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.