web analytics
Gå till innehåll

Fredag igen!

Det är skönt att det är fredag! Jag har en hel del att göra hemma som städ o tvätt men det är skönt att vara ledig från jobb. Det har varit en hel del nu de sista veckorna. Blir ju så när man börjar från början så att säga. Samtidigt har det varit mycket roligt för man ser ju att det går framåt.

Det är butiken jag pratar om alltså.  Jag ska pendla mellan cykelbutiken och klädesaffären. Tur det bara är en bakgård emellan 😉

Hängde upp en hel del kläder i går. Medan jag stod där o hängde upp dessa kläder så tänkte jag för mig själv att det är så ironiskt det hela egentligen. Jag är ingen modetjej. Jag handlar kläder när jag behöver det. Jag kan inget om det i övrigt utan jag köper det jag trivs i o bryr mig inte om vilket märke som finns insytt i klädesplagget. Nu sk ajag själv jobba i en sådan butik 😉

Hampus. Min 4-åring. Vi väckte han i morse som med de alla andra barnen. Hans nya hobby är att fråga vad klockan är titt som tätt. Han hann knappt vakna förrän han frågade o vi sa att kl nästan var 07:30. Han frågade vart vi skulle o hans pappa sa att han skulle till dagmamman. -Redan!!! Svarade han.

Ja natten går fort. Tyvärr. Man ligger alltid som skönast när det är tid att gå upp.

Nu ska vi snart köra till jobbet. Ni som läser får ha en fin dag!

Kram
Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

2 reaktioner på ”Fredag igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: