web analytics
Gå till innehåll

Äntligen….nu kanske

Jag har ändrat lite på bloggen. Lite mer stilren tyckte jag. När jag ändrade så försvann min facebook knapp för Like och det tog sin lilla tid att hitta den. Ni som hamnar på detta inlägg. Skulle ni vilja trycka på Like knappen så att jag kan se att den fungerar?

Det är kväll och vi har ätit vår kvällsmat. Barnen tittar lite på tv och jag passade på att fixa med bloggen. Det blir TV för hela slanten i kväll och en tidig säng. Jag sov inte så bra i natt. Denna natten hoppas jag få sova ordentligt.

Ha en fin kväll alla....och glöm inte att tryck på gilla knappen. Det uppskattas verkligen. Jag måste se så att den fungerar.

Intressant?

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

1 reaktion på ”Äntligen….nu kanske

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: