web analytics
Gå till innehåll

Äntligen så är det gjort

Idag har vi fått mycket gjort hemma. Fredrik fick upp det nya handfatet samt skåpen inne på toaletten. Jag och tvillingarna har storstädat hallen där uppe. Sorterat och slängt och fått det mesta på plats. Jag kan ju säga att min rygg känns rätt så slut nu, men det var skönt att fått det gjort.

I morgon börjar skolan igen för de flesta av mina barn. Stéphanie har en dag extra så hon börjar inte förrän på tisdag. I morgon blir det Hampus första skoldag. Han ser fram emot dagen. Det är stort för honom. Pontus går upp i den stora gruppen på dagis och nästa höst är det dags för 6-års gruppen för honom på den stora skolan. Ja tiden går verkligen fort.

Jag har duschat och ska faktiskt hoppa ner under täcket nu. Det är dessutom jobbdag imorgon så det är bäst att vara utvilad. Ni får ha en fin kväll mina vänner.

Intressant?

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: