Gå till innehåll

Äntligen så blev det gjort

Idag har småpojkarna varit hemma...igen. Pontus går fortfarande lite konstigt med sin fot men han har inte ont och det sitter inget i foten heller. Han går i alla fall bättre för varje dag som går. I morgon blir det nog dagis tror jag. Det blir att färdas på cykel för vi har ju ingen bil...än. Ska dock åka och titta på en i morgon.

Idag var vi på fyra års kontrollen igen med Pontus. Han lovade denna gången att han skulle ha lappen för ögat och han skulle väga sig. Han höll vad han lovade. Han fixade det galant. Det tog bara tre möten innan hans envishet lade sig.

I morgon åker Fredrik iväg på kurs och är borta hela dagen. Jag är hemma och gör det vanliga som jag brukar göra men jag ska nog ta en långpromenad oxå för är vädret lika fint i morgon som det var idag så måste jag bara ut och gå lite. Solen lös och det var så fint. Fåglarna hördes sjunga och jag kände att våren är på väg nu. Det gör inget kan jag säga. Det ska bli skönt när man kan lägga undan vinterkläderna helt.

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen. Jag önskar er alla en fin kväll. Nedan är några foton på mina småpojkar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: