web analytics
Gå till innehåll

Användbara och billiga produkter är aldrig fel

Jag har varit duktig idag faktiskt. Jag ska inte säga att jag har utan jag säger att jag försöker i stället. Det jag försöker med är att inte äta så mycket godheter. Jag ska inte avstå helt för får man krav på sig så brukar det aldrig gå bra. Nu säger jag åt mig själv att jag får om jag vill och oftast då så avstår jag 🙂 Ibland är det bra att prata med sig själv hahaha. Ärligt talat så skulle jag vilja gå ner 17 kg till. Innan var det 20 kg så jag har ju gått ner 3 kg i alla fall 🙂 Alltid en början.

Jag tog en promenad i stan med de små och Maria (min väninna) Vi hade hämtat de små på dagis och skola och Hampus var väl lagom road av att gå i stan men det fick han göra. Han brukar inte vilja gå någonstans annars men han måste röra på sig han med. Vi gick in på Netto och handlade. Jag kom ut med tre stora påsar med mat. Det var lika bra att passa på då det var billigt. Nu är frysen och kylen fulla igen.

Vi har ätit middag. Pontus valde potatismos och korv. Det skulle vara skivad korv. Det var väldigt viktigt 🙂 Jag åt min shake medan de andra åt sin mat. Numera bekommer det inte mig längre att jag byter ut den måltiden, men det är inte alltid jag gör det. Det beror helt enkelt på vad det är för middag. I morgon har jag planerat potatis med biff, gräddsås och lingon. DÅ ska jag äta minsann 🙂

Jag satt här och kikade runt på nätet. Jag hamnade på Coolstuff.se och det fanns en del roligt där. Jag har handlat där förut och jag blev så nöjd med sakerna som jag beställde. Dom har ju så många annorlunda prylar som är perfekta att ge bort i present. Eller rent av behålla själv.

Jag kan varmt rekommendera vitlökspressen som de har. Ja om man brukar använda vitlök i maten vill säga. Den är så bra och den är dessutom mycket enkel att använda. Jag älskar ju vitlök och har det i vissa maträtter. I stället för att använda kryddor så använder jag mig av färsk vitlök i stället. Man behöver inte skala vitlöken först utan man lägger i "klyftan" som den är och trycker ihop handtagen mot varandra. Genom hålen på den ena kortsidan så kommer det ut färsk vitlök utan skal. När du gör detta så finns det dessutom en sak som skrapar av vitlöken och skalen finns kvar där du först la vitlöken.

Fakta om Garject Vitlökspress:

 • Pressar enkelt oskalade vitlöksklyftor. När du öppnar pressen skrapas rester kring öppningen automatiskt av. Inuti pressen finns en liten katapult som skjuter iväg det överblivna vitlöksskalet med ett lätt tryck på en spak.
 • 19,3 cm lång
 • 357 gram
 • Vitlökspressen är gjord i borstat rostfritt stål med detaljer i hårdplast
 • Tål maskindisk (på överhyllan)

Vill ni läsa mer om den så tryck på bilden nedan så kommer du till sidan direkt.

 

 

När jag köpte vitläkspressen så köpte jag även solcellsladdaren som de har. Den är nog ett av de bästa köp jag någonsin har gjort tror jag. Den heter solcellsladdare vilket innebär att det är en laddare som laddas upp av solen. Men man kan även ladda upp den via en dator. Man laddar den och sedan kan man ha den med sig när man ska någonstans. Det är inte alltid man kommer åt att kunna ladda sin mobil om batteriet skulle hina ta slut innan man kommit hem.

Skulle det vara så att batteriet tog slut i ens mobil så sätter man bara i sladden fån solcellsladdaren till datorn så laddar man mobilen. Jag har haft stor nytta av min. Mobiler använder de flesta idag och de flesta av oss behöver ibland ladda våra mobiler innan vi hunnit hem.

Fakta om Hottips Bärbar Solcellsladdare

 • Kompatibel med iPhone, iPod samt alla enheter med micro-USB (vilket de allra flesta mobiler har)
 • Inbyggt Li-ion batteri på 1200 mAh
 • Lysdiod som meddelar när Solcellsladdaren tar laddning
 • Inbyggd lysdiodsficklampa
 • Med i paketet: Solcellsladdare, laddkabel för att ladda från dator, adaptorer för iPhone/iPod och micro-USB
 • Vikt: 55 gram
 • Storlek: 95 mm x 45 mm x 11 mm

Vill ni läsa lite mer om denna solcellsladdare så tyck på bilden så kommer du direkt till produkten.

 

Det var några tips från mig. Går ni in där så kika gärna runt för de har hur mycket som helst.

Nu ska jag ta kväll tror jag. Sitta och mysa med barnen i soffan en stund. Ha en fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: