web analytics
Gå till innehåll

Är det något man äter eller?

Sov morgon. Vad är det? Är det något man äter eller är det något som barnen inte vet vad det är? Det sistnämnda tror jag. Vem kommer inte in till mig när jag ligger som skönast i lugn och ro klockan 07:24? Jo ett barn som berättar att hon inte får spela för de andra säger att de ska spela.

Jag fattar först inte vad hon menar. Spela vad? Jo då har de gått upp tidigt för att spela Wii. Eller de vaknade tidigt och gick upp och kom på: Ja vi har ett Wii. Vi spelar på det och sedan bråkar vi lite så vi kan väcka mamma. Det gör vi!

Halv åtta! Det är lördag barn. Varför inte passa på att sova en halvtimme längre i alla fall. Men nej då. Det är att gå upp tidigt och vara hur pigg som helst. Varför är dom inte det på vardagarna för?

😀 men det är bara att le åt det hela och säga att det var duktig av dom att gå upp tidigt idag i all falla. En lördag morgon när vi är lediga och allt. Vi ska till Leos Lekland idag och där lär de väl rasta av sig lite hehehehe...kan dom gått har. Då blir de trötta till i kväll och somnar tidigt (förhoppningsvis) så kan jag se film i lugn och ro och slumra till om jag känner för det.

Intressant?

9 reaktioner på ”Är det något man äter eller?

 1. Cissa

  Haha, det där känner vi igen! 😉 I dag slog de små rekord, båda (även sömntutan Theo!) var ute och lekte innan klockan 8, med frukost i magen och borstade tänder...

  Ha en riktigt härlig dag!

  Kram

  Svara
 2. Joanna Björkqvist

  Hoppas ni fick en fin dag trots den tidiga starten. Men då hade jag redan varit vaken i ett par timmar... För många tankar för att sova gott...

  Tack för att du tittar in hos mig och skriver fint i min stora sorg - det värmer mitt hjärta mycket! Varm kram!

  Svara
  1. Smulan

   Jag förstår det. Jag har själv svårt att sova. Antingen tar det tid innan jag somnar eller så vaknar jag tidigt. Du har en jobbig tid framför dig och mina tankar finns hos dig!

   Stor varm kram

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: