web analytics
Gå till innehåll

Är ni helt dumma i huvudet?

Marcus Larsson kluckar. Det var väntat att Eric Saade skulle ta hem det hela skrev han. Ja inte ordagrant men det var det som det hela gick ut på. Saade hade inte bara de olika ländernas små jury med sig utan han hade även svenska folkets. Min första fråga var när han vann var: Hur länge ska han få gå i vinnarruset innan svenska folket drar ner honom?

Så var det med Anna Bergendahl. Vad jag minns så röstade svenska folket fram henne men efter hon hade vunnit så var det bara gnäll och tjaffs. Helt plötsligt så hade hon inget stöd av sina egna. Det är dålig stil.

Jag höll på Linda Bengtzin, Sara Varga och Eric Saade. Linda Bengtzing var den enda enligt mig som hade en schlagerlåt. Hon sjöng dessutom på svenska vilket jag tycker är ett stort plus om de ska representera Sverige. Sara Varga tyckte jag hade en jättefin låt. Den var kanske ingen schlager i sig men den var fin. Eric Saade ägde scenen. Han tog den med storm redan från början med sina första steg in på scenen. Jag tyckte rätt låt vann!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: