web analytics
Gå till innehåll

Arbetsplatsinredning i källaren

Jag har varit nere i tvättstugan och tvättat lite. Jag har sorterat kläder och fått in dom i skåpet. Jag ska storstäda tvättstugan en dag med. Vi har tvättstugan i anslutning till Fredriks rum som innehåller maskiner och andra tillbehör till det. Vi skulle behöva ha lite hyllor på väggarna där vi hade kunnat ha de stora sakerna på. I tvättstugan har han satt upp flera hyllplan där vi har satt upp saker som vi inte behöver just nu, men snart. Det är allt från julpynt till blomkrukor.

Det gör att man får det mer organiserat och man vet vart man ska gå när man behöver något. Sådana hyllplan skulle vi behövt i det andra rummet med. Ska nog ta ett snack med Fredrik. Arbetsplatsinredning heter det så fint. Kanske kan vi hitta lådor som Fredrik kan ha sina spik och skruvar i. Det gör att det blir enkelt för mig med att hitta det jag söker ibland. Det finns inget värre än att behöva något som man inte hittar. Man blir ju frustrerad.

Jag skulle vilja ha en bänk i tvättstugan med där man kunde vika tvätten innan man bär upp den. Det hade varit lite enklare då tycker jag. Det blir nog ett framtidsprojekt.

Nu ska jag fortsätta med min tvätt. Ha en fin dag

Lådor

 

Publicerat den Kategorier Urban&I

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.