web analytics

Årets dopp är taget

Bor man på en semesterort så ska man kanske hoppat i havet tidigt på våren men vi har besparat oss det. Men igår skedde det. Vattnet vsr kallt till en början men gick msn i hslvvägs så var det bara att fortsätta. Efteråt var det rätt så skönt.

Jag hade min kamera med mig och det blev en del foton. Några kan ni se här under.

Det har varit varmt hela dagen och så ska det fortsätta i morgon.

Var och handlade på Netto idag. Det första vi får höra från en anställd är att de stänger om fem minutet. Vi skille inte ha så mycket så fär oss var det inga problem.

Dock så kunde vi inte handla så mycket ändå då personalen hade satt för kyldiskar och frysdiskar. När vi står i kassan med det lilla vi hade så hade det inte gått fem minuter.

Det blir min tur och kassörskan slår in ett för högt pris för salladshivudet vilket jag sa till om. Jag tänkte skicka in min son för att dubbelkolla men kassörskan kände sig förmodligen stressad för hon tittade på klockan flera gånger. Lite dåligt kan jag ju tycka.

Ni får ha det så bra. Sköt om er!

Bad

Bad

Bad

Fågel

Stranden

Bad

14 Replies to “Årets dopp är taget”

    1. Ja det är inte så lätt. Jag kan simma men har väldig respekt för vatten. Höll på att drunkna som 14-åring.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.

%d bloggare gillar detta: