web analytics
Gå till innehåll

Årets första dopp

Idag blev jag väckt av barnbarnen som ville ha frukost. Tidigt. Lika bra det då vi ändå skulle till stranden och sola och bada. Första doppet för året blev det för min del. Vi var i vattnet redan 9:30 och vattnet var inte så varmt, men det blev skönare under förmiddagen. Barnen lekte med sin båt och doppade sig. Sebastian tyckte det var lite kallt efter han doppade sig, men han värmdes fort upp av solen.

Jag passade på att sola lite. Värmen får min kropp att må bra. Både igårkväll och idag så var/är min rygg inte bra. Det känns ibland som om den ska gå av på mitten. Men men, det beror nog mycket på allt jag har packat och burit nu när min son ska flytta. Ska bli skönt när han är på plats i huset.

Just nu så sitter jag på Leos Lekland. Nellie mitt äldsta barnbarn är på kalas här och ville ha sin farmor med sig. Hon springer runt och leker med sina kompisar medan jag sitter och tar mig en kopp kaffe. Tack och lov så är det inte mycket folk här. Inte än i alla fall. Kalasen brukar hålla igång i två timmar. Mer än lagom för min del, men vad gör man inte för barnen?!

I morgon är det åter dags för terapi. Sedan slipper min terapeut mig för några veckor. Under tiden jobbar jag på som vanligt. Vi ska förhoppningsvis komma iväg på en liten semestertripp för några dagar under sommaren. Det är roligt att komma bort men jag är gärna hemma med. Tar dagarna som de kommer. Umgås med familjen och ta långpromenader med hundarna. Sola, bada och bara vara.

Jag hoppas att ni alla har haft en fin dag så här långt. Önskar er en fin fortsättning på söndagen. Kram på er ❤

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: