web analytics
Gå till innehåll

Åsiktsyttrande

Det finns så många åsikter om vad man borde göra o inte göra. Speciellt så finns det många åsikter om vad en flerbarnsmamma INTE borde göra.

Jag bör inte sitta i telefon o jag bör definitivt inte sitta vid datorn. Tv:n vet jag inte så mycket för det har jag inte hört något om...ÄN!

När jag fick mina barn så avslutades mitt liv. Iaf enligt vissa andra. Jag blev förbjuden att göra det jag ville på den tid jag anser vara min egentid. När jag blev vuxen så trodde jag att jag skulle få bestämma över mig själv men det var inte så, för när jag blev flerbarnsmamma så var det helt plötsligt vissa som tog sig friheten att bestämma vad jag bör göra o inte göra.

Visst är det lite patetiskt?

Vissa sitter i telefon o pratar bort halva dagen. En del sitter och tittar på dokusåpor hela dagarna. Andra sitter och fikar och snackar en massa skit.

Jag har valt att sitta vid datorn.

Tiagirl skrev en kommentar i gårdagens blogginlägg. Hon skrev det som jag hade tänkt o skriva i dagens blogginlägg. Hon gör det jag gör. Jag har mitt sociala liv över nätet för att det är enklast så. Man har mindre krav på sig o jag svarar när jag känner att jag har tid. Det kan man inte göra i en telefon.

Visst. Man kan välja att inte svara men man gör det iaf.

Jag läser sällan tidningen vid köksbordet utan jag läser dom på nätet. Vad är skillnaden? Mer än att jag får mina nyheter uppdaterade?

Jag tittar sällan på tv trots att den är på dygnet runt (känns som att den är det ibland). Ser en film då o då men det blir oftast när jag ska lägga mig. Somnar gott under filmens gång...*ler*...

Det är så fel att en flerbarnsmamma sitter vid nätet o skriver sin blogg. Hade det varit bättre om jag hade suttit i telefon dagarna i enda för att uppdatera till vänner o släktingar (de få jag vill ha o göra med) om vad som händer o sker i denna familjens liv?

Ni som har åsikter om andras liv. Ta hand om ert eget först innan ni ger er på mitt. Tror inte ni klarar av att leva mitt. För i mitt liv har man inte tid med skitsnack!

Man får ha sina åsikter, men man ska stå för dom.

Nu ska jag läsa lite nyheter på nätet!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

19 reaktioner på ”Åsiktsyttrande

 1. Anonymous

  Då är det inte sant vad man får höra genom släktinga och de är väldig nära släktingar till dig. Du påstår att de ljuger. Bra!!!!!!!

  Svara
 2. Anonymous

  Så du umgås inte med syskon och mor mm mm. Gud vad du sårar dem nu. Men nu är det så att jag vet att de talar sanning. Har talat med din sambo så sent som idag och han talar sanning i alla fall. Vad du än säger här så är det lögn. Han borde veta han är ju tvungen att bo i röran.

  Svara
 3. Anonymous

  Eslöv?????????????? Har du vänner där??Jag har släkt där men bor inte där. Min server ligger i Lund så nu är du ute och snurrar rejält lilla gumman.

  Svara
 4. Smulan

  Må hända, men ditt IP nummer går över Eslöv. Just nu iaf. Det går att se på flera olika sätt!

  Lägg ner nu. Du gör dig bara löjlig. Så länge du är anonym så är du inte trovärdig.

  Du har inte ens ryggrad för att stå för det du skriver. Jag vet vem du är så varför dölja det? Är du verkligen så feg?

  Ja det var ju en dum fråga egentligen!

  Svara
 5. Anonymous

  Mitt ipnummer går över Lund det bör jag själv veta. Lägger i alla fall ner nu. Har ett liv utanför datorn. Lämnar de ut ipnumret till dig kan man anmäla dem så du vet.

  Svara
 6. Fredrik

  Konstigt!
  Skulle alltså denna människa ha pratat med mig IDAG ???
  Tillåt mig småle! Överhuvud taget tycker jag det är konstigt att denna människa läser Lisa´s blogg då denna människa tycker så illa om Oss, måste vara en klar brist på fritidsysselsättning eller är det ett hopplöst rop på hjälp att söka intriger när man misslyckats i andra forum ???

  Svara
 7. Smulan

  Men oj då! Rädd för sanningen?...skratt...

  Nej du lilla/stora anonyma. Du kan inte veta det. Du är inte bara splittrad som person utan även i vardagen, men det är kanske inte så konstigt. Jag vet vart du sitter.

  Det är ingen som lämnat ut ditt IPnr. Så anmäl du på!

  Svara
 8. Smulan

  Sen ett eget liv?...mohahaha....ja det är väl därför som du söker upp mig på nätet jämt o ständigt?!...skratt...

  TACK för det goda skrattet! Du kan ju om du vill...hahaha...

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: