Gå till innehåll

Åter till skolan

I flera dagar har jag gått med ångest. Det är som om jag har en stor klump som sitter i halsen och jag får svårt att andas. jättejobbigt. Har inte sovit s mycket i natt heller utan vaknat ofta. Hoppas på en bättre natt i natt. Det går bra för barnen i alla fall i skolan. De började ju i tisdags och har inte gått så länge denna termin men de dagar de har gått så har det gått bra. Hampus vill sluta på fritids för han har inte så många vänner där säger han. Får fundera ett tag sa jag till honom så han inte ångrar sig sen en dag.

Stéphanie är i Kalmar hos pojkvännen så vi är några färre hemma. Det märks direkt. Vi brukar vara 12 pers så det är klart att det märks när någon är borta. Ikväll blir det att ta det lugnt. Har en hel del tvätt som behövs vikas men jag får ta det i morgon.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Sköt om er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: