web analytics
Gå till innehåll

Åter till vardagen

Då var man hemma igen. Dagarna har gått fort. Vi åkte ju ner till Skåne och skulle hämta min äldsta son. Vi skulle sovit över där hos honom men det blev inte så. benjamin blev dålig med feber och hosta och han tål ju inte hundar vilket dom har så vi fick åka vidare i stället. 
Vi hamnade iu Eslöv och samma kväll så fick min minsting hög feber och han kräkte senare på kvällen. Vi stannade kvar och tog det allmänt lugnt. Igår började De båda killarna känna sig bättre och jag, Fredrik tog de tre äldsta barnen samt min mamma och hennes sambo med oss på bio och såg The Town som jag för övrigt kan rekommendera. Den var bra.
Idag åkte vi hem och vi hann precis att sätta in våra saker sen tog vi alla  7 barnen och satte oss på bion här i stan. VI såg Megamind. 
Nu har min lille deckat. Han var trött. Det tar på krafterna att titta på bio 😉
Jag har läst blogginlägg men inte kommenterar hos er alla. Jag ska fortsätta att ta min vandling nu. Jag önskar er alla en fortsatt fin kväll! 
Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Åter till vardagen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: