web analytics
Gå till innehåll

Åter till vardagen

Idag var jag på min terapi igen. Samtidigt som jag tyckte det var skönt o komma dit så fasade jag lite för det. Så är det varje måndag. Har jag inte ångest när jag kommer dit så har jag det under tiden jag sitter där och när jag går därifrån.

Fick lite smått panik när min terapeut säger: Just det. Jag kommer börja på mottagning 2 den första februari. Jag sökte tjänsten och fick den.

Tänk så mycket man hinner tänka på så kort tid. I mitt huvud var jag redan framme till att jag skulle få en ny terapeut och tänkte direkt: Glöm det! Jag går INTE till en ny. Så är det bara!

Men då säger hon: Så vi kommer träffas där.

Pust! Jag slipper byta terapeut! Men ärligt, jag hade aldrig bytt! Jag har så svårt att lita på folk men henne har jag lärt mig att jag kan lita på.

Hon sa att i regel brukar det vara mellan 8-15 sessioner men att jag går där tills jag är klar. Nyfiken som jag var så kollade jag upp hur många gånger jag redan har gått. Oj då...Jag har redan gått 25 gånger.

Minnet jag bearbetar är ingen lek och det börjar bli mer och mer tydligt. Dock så blir det jobbigare ju mer klart minnet blir. Under tiden jag sitter där med ångest så tittar jag ut genom fönstret och ser då stora vita flingor som faller från skyn. Det hjälpte ju inte det i heller. Jag tycker inte om vintern!

Komiskt egentligen. Jag hatar vintern men älskar julen, Grinchen och Frost lilla snögubbe Olof 🤗

Nu ska jag sova så jag säger godnatt och sov gott!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: