web analytics
Gå till innehåll

Atopisk eksem

Nu kan Göteborg andas ut. Nu har 16-åringen blivit dömd. Skrämmande faktiskt. Han är 16 år gammal o enligt nyheterna så gick han från dörr till dörr och ofredade och våldtog kvinnor i deras hem. Inte bara en kvinna utan 35 st på en månad. Han dömdes nu till rättspsykriatisk vård.

Stackars kille. 16 år och redan sabbat början på livet. mHoppas han får rätt hjälp nu så han kommer på rätt spår igen. Det finns en bakgrund till allt o jag är säker på att det finns här med.

Jag står på jobbet o fuskar till mig lite tid vid datorn. Vi smygöppnade butiken början på veckan o i går slog vi upp portarna. Det har varit lite folk o det känns även att våren är på väg. Många vill ha sina cyklar översedda och servicetider bokas in. Bra bra bra.

Det är gråmulet ute så någon vårvärme har vi inte precis, men den kommer förhoppningsvis. Jag har atopisk eksem. Jag har även nickel och gräs allergi. Var hos doktorn idag för jag har fått på halsen o det har börjat i mina handflator igen. Jag är så pass känslig av mina allergier så det räcker tex att jag rör vid något med nickel i så är det kört.

Vet ni hur mycket det finns nickel i vår vardag? Det är lättare att räkna vad det INTE finns i! Det är jobbigt att ha det., Det kliar o jag blir allmänt störd på att se ut som ett freak mellan varven. Jag har iaf anledning till det. Inte alla som har det 😉 (ironi)

Nu ska jag fortsätta att jobba. Ha det gott så länge!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: