web analytics
Gå till innehåll

Att få ut sin bok

Jag är på min tredje ljudbok på en månad. Det är så smidigt om man inte har möjlighet att läsa själva boken själv. Jag läser mestadels självbiografiska böcker eller så blir det en spännande deckare. Så länge jag kan minnas har jag läst. Böcker är en del av mitt liv och jag har läst massor . på senare år har jag själv funderat på att skriva ner händelser som hänt i mitt eget liv. Förr skrev jag dagböcker. I dom så skrev jag m mina innersta tankar. Skrev om sådant som man inte vågade säga till någon men som egentligen borde ha kommit fram ur gömmorna. På senare tid har jag börjat att skriva ner händelser, tankar och funderingar och kanske vågar jag en dag ge ut dom i form av en bok.

Ge ut bokIdag är det lättare att få ut sin bok än vad det var förr men det svåra är att få den såld. Det finns sidor på internet där man kan ge ut sin bok. Man får betala en slant för boken och sedan får man sköta försäljningen själv. Man tjänar kanske inte så mycket på det men är man som jag inte ute efter att tjäna en massa pengar på et utan bara vill göra sin röst hörd så kan det vara lönsamt.

Man kan läsa om andra som gett ut sina böcker på detta sätt och de verkar vara nöjda. Kanske slår jag slag i saken en dag och ger ut det jag har skrivit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: