web analytics
Gå till innehåll

Att försöka uppnå sina drömmar

Det går en hel del pengar när man ska gifta sig. Man kan tro att det inte gör det men många bäckar blir en står å sägs det och det stämmer. Hur mycket pengar det kommer att kosta beror naturligtvis på om man ska ha ett litet bröllop eller stort bröllop. Oavsett vilket så är det ändå bra att planera sitt bröllop i förväg och spara undan pengar så att man inte sitter i sjön efteråt.

Det finns en app som heter Dreams som man kan ladda ner i sin mobil. I den kan man skapa en dröm där man bestämmer slutdatum på sitt sparande och hur mycket man vill spara. Pengarna man sparar finns på ett konto på Ålandsbanken och där ligger dom i tryggt förvar. Man har insättningsgaranti där.

Utmana dig själv med att sätta upp ett mål som till exempel ditt drömbröllop. Du har en summa att gå efter som du vill uppnå och varje krona du kan spara är en seger för din utmaning.

Man kan spara tillsammans med sin partner med. Ni kan tillsammans uppnå era drömmars mål och få ett bröllop som ni aldrig kommer att glömma. Tillsammans skapar ni något som ni länge kan njuta av och efter ett avklarat mål så kan man sätta upp nya. Det finns inga hinder utan ni har allt att vinna på att spara och låt Dreams hjälpa dig på vägen.

Själv har jag en drömsemester som jag vill spara till. En smekmånads semester kan man säga. Jag vill resa igenom flera länder med husbilen för då ser man en hel del och man får ta del av många andra kulturer. I varje land vill jag äta på en restaurang som erbjuder mat som är typiskt för det landet så att säga. Sedan vill jag skapa en massa minnen med att gå på museum, tivoli och en massa annat roligt. Det är mysigt att ha en dröm som man kan försöka att uppnå.

Dreams

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: