web analytics
Gå till innehåll

Att ge ut sin egen bok hos vulkanmedia.se

Alla bär vi på drömmar. Några uppfyller dom och några fortsätter att leva på dom. En av mina drömmar är att ge ut en bok. Jag älskar att skriva och ibland har jag behov av det med. Varför inte slå två flugor i en smäll då och skriva en bok och försöka ge ut den? Man tror att det är svårare än vad det är, men jag kan säga att den svåraste biten är kanske att skriva själva boken. Att få den utgiven är lättare än vad man tror.

Det finns olika sätt att göra det på. Antingen så går man till ett förlag och försöker få dom intresserade eller så kilar man in på sajten Vulkanmedia.se och läser den information som de har om hur man ger ut sin egen bok. De har bra priser och det finns inte så många mellanhänder då man ger ut den själv. Alltså så kan du tjäna mer på varje bok som säljs än vad du hade gjort annars.  Vulkan erbjuder inte bara bra priser utan de erbjuder sin hjälp med formgivning/sättning. De har även en rad andra extratjänster.

Jag har i många år funderat på att skriva en självbiografi. Jag har varit med en hel del i mitt liv som är värd att sättas i text. En bok som kan nå ut till andra som har befunnit sig eller befinner sig i samma sits. Kanske kan man vara till hjälp på vägen. Man tror att man är ensam när man lever i det men det är man inte, men et ser man inte då.

Jag har börjat att skriva på min bok. Jag har inte kommit så långt för det är många sår som rivs upp men jag har bestämt mig. Det jag har varit med om och det jag har varit utsatt för under många år ska komma fram ur gömmorna.
Vulkanmedia.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: