web analytics
Gå till innehåll

Att känna sig likgiltig

Det är grått och mulet ute. Regnar och blåser. Vädret är inte upplyftande precis. Vi har ett riktigt höstväder så här i mitten av vintertiden. Längtar efter sol och värme nu. Skolan börjar om fem dagar. Då går vi in i rutinerna igen. Skönt på sätt och vis. Man behöver rutiner lika mycket som ledigheten ifrån dom.

Idag har vi packa ner julen. Det har vi tänkt nu i två dagar och inget har hänt, men idag så blev det av. Tack och lov så var det inte så mycket men det som vi hade räckte för att det skulle se tomt ut. Skönt ändå trots att jag älskar julen. Vi går mot ljusare tider när julen är över. Ser fram emot våren då allt blommar upp igen efter en kall vinter.

Jag måste ta tag i tvätten idag. Ett tråkigt måste men skönt när det är gjort. Skulle behöva göra mycket egentligen men orken finns inte riktigt där. Känner mig trött hela tiden. Trött i både kropp och själ. Det har varit så mycket dom sista två månaderna och innan dess gick det på halvfart. Har funderat på livet...som alltid men nu mer än vanligt. På vad jag har bland annat, men även hur jag har haft det. Försöker se det positiva men det är så svårt ibland när man känner sig så som jag gör ibland. Så trött på mitt mående så det står mig upp i halsen ibland...eller oftast. Känns som att jag har kört fast. Vet inte hur jag ska göra för att ta mig framåt. Försöker ta fram det som är viktigt...men svårt när det mesta känns likgiltigt. Det är en jobbig känsla för det spelar ingen roll vad jag gör. Den finns där ändå.

Nej...nu måste jag göra lite nytta så dagen inte bara springer iväg och jag inte får något gjort.

Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: