web analytics
Gå till innehåll

Att kunna känna sig trygg

Igår sa min 17-åriga son till mig: Med dig kan man prata med om precis vad som helst. Det är så skönt att han faktiskt känner det så för det är så det ska vara. Mina barn ska kunna komma till mig och prata om precis vad som helst och jag är inte en dömande person. Jag försöker alltid framföra det som är positivt i en situation och sedan lära barnet att ta till sig det som är negativt och lära sig något av det.

Ibland händer det saker som inte är planerat och det hjälper inte alltid att skrika och gorma i en situation där det kanske inte har blivit som man har planerat. Man måste ta situationen som den är och ta det därifrån.

Jag är glad att mina barn känner sig trygg med mig och att de vågar framföra sina åsikter, tankar, funderingar och känslor. Vem ska de inte kunna lita på om inte sin mor? Jag finns för mina barn och det kommer jag alltid att finnas. De går i första hand och det kommer de alltid att göra. Mina barn är mitt liv och jag älskar dom villkorslöst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: