web analytics
Gå till innehåll

Att kunna ta livet av sina egna barn

Här hemma lever influensan sitt eget liv. Vi har legat sjuka i omgångar nu i snart 14 dagar. Jag är fortfarande inte kry och idag fick Pontus bli hemma från skolan. Han ligger i feber stackaren. Jag skrev till hans lärare att han får bli hemma i morgon med i alla fall då han har feber. Jag hoppas att han är feberfri i morgon.

Jag känner mig helt slut i både kropp och själ. Det som håller en uppe just nu är att det nalkas vår. Denna vinter är snart över och jag kommer inte att sakna den precis.

Jag läste lite grann om travkillen som sköt sina söner samt sig själv strax efter. Han hade lagt ut en film på facebook där han berättade vad han hade gjort. Han hade sagt att poliserna skulle komma så han skulle skjuta sig själv innan dess, vilket han även gjorde. Så fruktansvärt tragiskt. Vad som låg bakom det vet jag inte och jag vill inte spekulera i det heller men jag måste säga att jag blev illa berörd när folk skrev att de hoppades att han skulle få vila i frid tillsammans med sina pojkar.

Han tog livet av sina pojkar och jag tror inte att de små liven får vila i frid. Det var inte rätt gjort av pappan och jag kan inte låta bli att känna mig illa till mods när vänner till honom önskar att han ska få vila i frid med sina söner.

Det är väl klart att jag vill att de ska få vila i frid men inte tillsammans med personen som orsakade deras död! Det är min åsikt!

Jag kan inte i mitt liv förstå hur man kan ta livet av sina egna barn! Visst måste han ha mått dåligt men att kunna ta upp en pistol eller ett gevär och sikta på sina barn och sedan trycka av är för mig en gåta. Hur kunde han?

Jag blir så ledsen för barnens skull. Mina tankar går till deras mamma <3

Jag hoppas dessa fina pojkar får vila i frid <3

20 reaktioner på ”Att kunna ta livet av sina egna barn

 1. Moa Larsson

  Här hemma är vi också krassliga i omgångar, det känns helt okej när det är vi vuxna men nu har My varit riktigt dålig i åtta dagar och det tär och sliter på den här familjen något otroligt. Känner mig också helt slut efter de senaste veckorna och hoppas att det ljusnar något nu när våren kommer. Vi får fortsätta kämpa på! ❤️

  Svara
 2. Sanna

  Usch så tråkigt med all sjukdom... hoppas ni kryar på er!

  Håller helt med dig; fruktansvärt tragiskt och hemskt att man kan sikta på sina barn och trycka av...blir så ledsen att tänka på att dessa barn inte ens fick en chans i livet... Usch så hemskt!

  Svara
 3. My

  Ja herre gud det är verkligen tragiskt hir nån kan göra detta??! Förstår inte?! Finns hjälp att få som inte innebär att ta sina barns liv! Hoppas verkligen mamman kommer att få ro efter detta! Hoppas även att ni kommer bli kvitt sjukdommar snart! 😊

  Svara
 4. Michelle

  Usch må illa jag bara läste att han tog livet av sina barn , förstår inte ens hur man kan tänka så ens, det är så vidrigt . Att ens vilja döda e sjukligt anser jag .

  Svara
 5. Sara

  Så tråkigt att ni är sjuka, hoppas att det släpper snart.
  Mina tankar när det gäller Sala är hos mamman, jag mådde fysiskt illa av att läsa om det när det hade skett och hade svårt att sluta tänka på det.

  Jag respekterar din åsikt rakt av.
  Mina tankar kommer dock tillbaka till att jag, samtidigt som jag känner en ilska och avsky, någonstans inser att en frisk människa gör inte så som han gjorde mot sina barn.
  Vad kan få en människa att se det som den enda lösningen eller den bästa lösningen, hur mörk plats mentalt måste inte den personen vara på.
  Jag har svårt att få ihop förälder och ordet mördare tillsammans, det kanske är så ofattbart för vännerna att de inte inser det bisarra eller så försöker de särskilja den personen de kände som var ”pappan” och den sjuka mördaren?
  I vilket fall så släcktes två, helt oskyldiga, barns liv den kvällen och en mammas livslånga saknad började. En saknad jag själv inte kan föreställa mig ens och som jag önskar att ingen, någonsin, behövde uppleva.

  Svara
 6. Amanda

  Usch vad hemskt! Förstår att du känner s och att man dessutom går ut på facebook och berättar det förstår jag inte riktigt. Finns ju människor som inte alls kommer stå bakom honom. Nej detta var verkligen tragiskt :/

  Svara
 7. Sandra

  Fy så hemskt 😔 det krävs att en särskild spärr släpper när man dödar en annan människa, men att döda sina söner är ju ännu värre, tror alla spärrar är borta då. Undrar varför han gjorde det 😔

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: