web analytics
Gå till innehåll

Att spela bingo på nätet

När jag var yngre och hade fått min äldsta son som idag är 20 år gammal så åkte jag ibland ut med mina föräldrar och spelade bingo. Att vara ensamstående och ha allt ansvar vilande på mina axlar så var det rätt så skönt att komma bort några timmar och lämna över ansvaret på någon annan. Det hände inte så ofta men de få timmar i månaden vårdade jag ömt och hade roligt i bingosalen. Jag vann inte så ofta men det var avkopplande av att bara sitta där och spela bingo.

Idag spelar jag inte bingo mer. Varför vet jag inte riktigt. Det kan bero på att det inte finns så många bingohallar mer. Jag har inte sett dom i alla fall. Man kan se någon enstaka här och där men mycket av det gamla har försvunnit. Idag kan man spela bingo på nätet. Det blir lite annorlunda tycker jag. Man kan springa över många sajter som har med bingo att göra och den ena sajten är bättre än den andra.

Att spela bingo på nätet är kanske något man ska prova på. Det kanske är rogivande att sitta där en stund. Egentligen tycker jag inte om spel där man ska satsa pengar för det finns dom som blir spelberoende. Det är viktigt att man bara spelar för så mycket som man har råd att förlora.

När jag åkte till Ullared så hade vi bingo på bussen där. Det var rätt så roligt faktiskt. Resan gick dessutom fort med. Jag vann ingenting men jag fick också bingobrickan gratis så jag förlorade ingenting. Ibland har jag hamnat på en bingosida på nätet där man får prova gratis först och sedan efter det så får man betala. Det var roligt att spela men jag fortsatte aldrig då det var betalande.

Har du spelat bingo på nätet? Har du vunnit?

Vill ni läsa lite mer om bingo på nätet eller vill testa och spela, gå in på http://www.spelabingo.org/ i så fall. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: