web analytics
Gå till innehåll

Att ta dagen som den kommer

Det har verkligen varit en söndag här hemma. Det har inte blivit mycket gjort kan jag säga. Jag har suttit i min fåtölj den mesta tiden, men ska snart ta mig till affären. Jag väntar bara på min stora dotter så jag kan tinga henne med mig. Vi ska ha lite middag i oss hade vi tänkt. Vad det blir vet jag inte än men är lite sugen på spagetti faktiskt.

Det har snöat här hela dagen inte mycket men det har trillat ner flingor hela tiden. Jag är inte road av det precis men ska inte sticka under stolen med att jag tycker att det är vackert. Bara jag slipper vara ute idet. Men jag blir så illa tvungen nu snart och även efter maten då Sally ska ut på sin långpromenad.

Att vi tar långturen med Sally efter middagen är för mitt socker skull. Det är bra att röra på sig speciellt efter en god middag. Sockret håller sig mer balanserad då. Det gäller att hitta de små knepen. Allt för att slippa insulin.

I morgon återgår det till det normala här hemma. Ja nästan. Bara för Fredrik då han börjar jobba igen efter helgerna. Barnen är lediga till den 13-14 så de har ju lite ledighet till. Automatiskt så blir det ju jag med. Det är rätt skönt att bara ta dagen som den kommer men samtidigt så längtar jag till de vanliga rutinerna med.

Nu ska jag ta på mig för att gå till affären. Ha en fin kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: