web analytics
Gå till innehåll

Att tro sig ha rätten

Hemma med ett sjukt barn. Beatrice vaknade med huvudvärk idag och den höll i sig. Hon kan inte ta tabletter för den "fastnar" i halsen säger hon. Tack o lov så har vi brustabletter hemma. Fixade i ordning det och hon drack upp. Frågade henne hur det smakade och hon svarade kort och gott: Äckligt.

Beatrice har aldrig kunnat svälja tabletter. Själv kan jag inte dricka med brustablett i. Det är bra att det finns olika sorter så det finns så det passa alla.

Stéphanie är 12 år fyllda. Hon gick på stranden för en vecka sedan med sina kompisar. De mötte några killar i 16-17 års åldern. Stéphanie sa hej och en svarade av de tre killarna. Stéphanie tittade på de andra killarna och sa: Jag sa faktiskt hej till er med. En av dom sa hej medan den andra sa tjäften. Min tjej var snabb och sa: Nej jag tänker inte hålla tjäften.

Det är så typiskt Stépha...skratt...

Jag läste en artikel i expressen om en 27 årig kvinna som klippte bort en bit förhud på sin 5 dagars son. Jag förstår inte hur andra människor kan tro att de har rätten att ta beslut om en sådan livsgörande sak. Det är inget som pojken kan få ogjort precis.

Intressant?

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: