Gå till innehåll

Att vakna med ångest

Klockan går mot två på natten och jag vaknade med ångest. Hjärtat slår hårt och det känns som att hjärtat ska springa iväg. Jag undrar om andra kan höra hjärtslagen för det bultar som aldrig förr. Ångest är något som jag inte önskar att någon ska få. Det gör Så ont inombords och just det att man inte kan ta på smärtan känns rent ut sagt för jävligt. Hade jag brutit en arm eller ett ben så hade jag kunnat ta på armen heller benet och veta att det där det gör ont. Men när man har ont i själen så finns det inget att lägga handen på.

Jag ska till min samtalskontakt idag. Det är så skönt att ha henne. Får se hur länge bara för hon går mot pensionshållet till.

Det nalkas ett nytt år och jag kommer ha alla mina barn här förutom Beatrice. Hon ska fira med sin kille och med några kompisar. Barnen börjar bli stora. Mun minsting ska bli 12 år. Vart har tiden tagit vägen?

Jag ska försöka sova en stund till. Blir nog svårt men jag vilar i alla fall min kropp. Jag önskar er en fin dag och Ett Gott Nytt År 🎄

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: