web analytics
Gå till innehåll

Att vara ensam i det hela….

Vårmånaden har kommit. Igår var det sol och värmen spred sig i luften. Idag är det kallt och den varma vinterjackan får hänga kvar en stund till.

Jag sitter här med mina tankar och känslor och tänker på livet. Jag går framåt men ibland så är det som att jag stampar kvar på samma ställe ändå. Jag känner mig fast. I min terapi så pratar vi ibland om känslor och de tankar dom ger. Det är svårt ibland. Jag vet vad jag vill ibland men jag vet inte hur jag ska göra för att komma dit. Ibland känns det som att jag står vid ett vägskäl och jag vet inte vilken väg jag ska gå. Ska jag stanna kvar där jag är och hoppas på att det ger något mer än vad det redan gör? Eller ska jag ta den andra vägen? Den vägen vet jag inte vart den slutar. Det är lite läskigt!

Mina barn är stora nu. Min yngsta är 15 år gammal så egentligen så är det kanske dags att jag börjar tänka på mig själv? Jag har i alla fall ändå mitt i allt detta gjort slag i saken och uppfyllt min ena dröm som jag har haft. Kan berätta lite mer om det framöver. Vill att allt ska komma igång först. Det känns skönt och lite läskigt det med. Jag är ensam i det här. Har ingen som jag kan bolla mina tankar och funderingar till. Det känns lite tråkigt det med. Det är alltid roligare om man kan dela glädjen med någon.

Igår var det 14 dagar sedan min svärmor gick bort. Jag kan fortfarande inte förstå att hon inte längre finns bland oss. Iris var en människa som skulle leva för evigt. Ja kanske inte egentligen men hon var så levnadsglad och det är svårt att ta in allt som hände under de timmar vi satta och vakade över henne. Det är snart begravning. Jag har beställt kläder som jag ska ha. Det kommer bli en sorglig dag!

Ja Iris hade cancer. Så klart börjar tankarna gå till min egen pappa som led av samma som Iris. Carina, min bästa vän blev besegrad över cancern för fem år sedan. Hon var inte så gammal. Helt ofattbart fortfarande. Denna förbannade cancer!

Ja...livet har sin gång. Man vet inte vad framtiden har att ge. Det gäller att ta tillvara de stunder man får här i livet. En dag så är det försent.

Ja det var lite av mina tankar idag. Som vanligt så önskar jag er alla en fin dag. Kram kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.