web analytics
Gå till innehåll

Att vara kreativ


Jag är en kreativ människa och älskar att skapa. Många i min släkt på min mammas sida kan virka och det är något jag alltid har velat lära mig. Jag förstår inte beskrivningarna ch jag vet inte om jag har tålamod att lära mig det idag. Men man brukar ju säga att inget är försent så kanske så kan jag sätta mig ner en dag i framtiden och virka en snygg duk som jag kan ha på mitt vardagsrumsbord.

Nu när det är sommar så ser man butikerna här i stan som bara har öppet under sommarperioden att de säljer det ena garnet finare än det andra. Men innan man köper så ska man nog inspireras först och det bästa sätet är att kanske se någon youtubefilm eller något liknande. Jag hamnade på sidan Hobbii.se och där har de jättefina garner. Jag är förtjust i färger och de hade jättefina nyanser på sina garner. De har dessutom rea nu på sina garner.

Det enda jag har virkat i mitt liv är grytlappar. De är i och för sig användbara men lite tråkigt att göra i längden. Nej det blir att försöka lära mig att virka helt enkelt. Har ni några tips på var man lättast kan lära sig det så kom gärna med dom.

Nu ska jag fortsätta min kväll här med familjen. Ha en fin kväll mina vänner!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: