web analytics
Gå till innehåll

Automässan i Göteborg

...bjöd på mer än bara bra saker. De lockade till sig tjuvar på parkeringsplatsen också.

Ja då har denna helgen snart gått. Den började mycket trevligt. Jag, Fredrik, Stéphanie och Jonatan körde till Göteborg där Automässan var. Det tog några timmar att komma dit men resan gick bra. Vi körde direkt till mässan och medan Fredrik och Jonatan gick på sitt håll så gick jag och Stéphanie tillsammans. Skönt det för killarna skulle ju titta på allt.

Det fanns ju en massa företag där som skickade med oss en massa prover som var bra att ha. Det blev en hel del som vi tänkte ge Robin för han fyllde ju 20 år.  Det roliga tog snabbt slut men det var inte förrän igår. Vi fick i alla fall fredagen som blev rolig.

På kvällen gick jag och Fredrik ut på en irländsk pub med livemusik. Det var BDS som hade han dom det. Det blev hamburgare med pommes och man fick 3 öl eller 3 vin under kvällens gång. Jag såg verkligen fram emot denna kväll då jag älskar irländsk musik men detta band sög kan jag säga. Man hörde inte vad dom sjöng och de spelade ju fel ibland. Det var en låt som var suverän och det var när den äldre killen ägde stället när han spelade på sin fiol.

Jag och Fredrik låg på Scandic hotell från fredagen till lördagen. Jättefint rum var det. Tyvärr inget badkar. Det hade varit skönt att ta ett bad efter allt gående. Maten var bra där. De hade inte så mycket att välja mellan men det dom hade var bra. Vi åkte därifrån med våra saker till mässan. Vi slängde in våra jackor och gick in på mässan och hade en trevlig dag där inne.

Även denna dag så slängde företagen saker efter oss i stort sett och vi skickade ut Fredrik och Jonatan till bilen för att lämna sakerna. Det blev tungt att bära allt. Mässan slutade kl 15 och vi pratade med Fredriks chef en stund innan vi gick ut till bilen. När vi kom ut så tyckte jag och Stéphanie att det var lite saker i bilen. Fredrik frågade efter sin väska och jag hittade inte min i heller. Väl inne i bilen så märkte Stéphanie att även hennes och Jonatans väskor fattades.

Vi förstod ingenting. Sen märkte Jonatan att ena lilla sidofönstret bredvid det stora var krossat. Då gick det upp för oss att vi hade haft inbrott i bilen. Allt var borta. Helt sjukt. Hur kan människor leva med sådant på sitt samvete. All medicin, toalettväskor, kläder, datorer och så mycket mycket fler saker. Datorerna var i vanliga väskor. Inga datorväskor alltså. Jag blir så arg och så besviken på dessa människor som inte kan se skillnad på ditt och mitt. Just att de har varit inne i bilen och snokat runt. De måste haft en bil för det var 5 väskor och massor med påsar som vi fått inne på mässan. Fy fan för sådant folk!

Vi sov i en lägenhet i natt. En lägenhet som min svärmors kusin hade fixat till oss. Första gången jag fick träffa henne och jag hoppas på att det blir fler gånger. Hon var så gullig och så trevlig. Hon påminde mig mycket om min svärmor. Samma sätt och samma stil. Jag sov som en stock i natt. Inte så konstigt med allt som vi var med om under helgen. Men trots dessa äckliga tjuvar så fick vi en fin helg trots allt.

Ni får ha en fin kväll och sköt om er!

Automässan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: