web analytics
Gå till innehåll

Avfuktningssystem är en bra investering

God middag. Hoppas ni har sovit gott.. Sitter med en kopp kaffe och tar det lugnt. Våren är på väg och det känns verkligen skönt. Nu har vi ingen snö tack och lov. Ett år när snön stod högt i backen och det började att töa då blir det ju rätt så mycket vatten som ligger och flyter. När jag skulle gå ner i tvättstugan så låg allt i vatten nere i källaren. Det var ingen rolig syn. Det blev att börja jobba. På med stövlar och in i källaren. Få bort alla kläder och tvättkorgar samt allt annat som låg där.

Vi öste bort vatten och när vi väl hade fått bort det som låg och flöt så var det ingen rolig syn. Allt låg blött på golvet. Saker låg fördärvade så det var bara att slänga. Sen var det så fuktigt överallt och vi var rädda för vattenskador. Vi Satte igång en avfuktare och lät den gå. Tömde vatten från behållaren och lät den vara igång. Det blev en massa jobb som man gärna hade velat slippa.

Nu hade vi turen att vi inte fick några vattenskador men hade jag inte gått ner i källaren den dagen så hade det kunnat vara mycket värre. Då tänkte jag om man skulle ha någon avfuktningssystem. Jag tror att det hade varit en bra investering.

Avfuktningssystem

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: