Gå till innehåll

Avgörande mål för Crosby

Vad gör du om du om du sitter på ett flyglan har vunnit 96 977 kr som du inte kan få i handen direkt på platsen?

Ja jag hade varit överlycklig o gömt undan min lott på ett bra och säkert ställe och börjat drömma om vad jag skulle göra med alla dom pengarna. Men det är inte alla som gör det. Läs här. Jag undrar om han ångrade sig efteråt?!

Jag såg ishockeymatchen i går kväll. Det var en jämn match o jag hade hoppats på att USA skulle ta hem gulden men det blev Canada. Det blev 2-2 efter tredje periodens slut o det blev förlängning. Crosby från Canadas lag var den som avgjorde matchen.

Hockeysverige.se - Sundsvalls Tidning

Många tyckte att Canada var snäppet bättre än USA men jag vill inte hålla med om det. De var precis lika duktiga. Att Crosby fick in målet var bara tur och läge. Det kunde lika bra varit USA som fått in det avgörande målet. Visst. Canada hade flera skottchansen och USA hade bara enstaka men jag tycker ändå att de var precis lika duktiga.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

 Nu är det nu vecka o barnen är i skolan. Jag höll de två små hemma idag. Pontus är hostig och Hampus sover än. Det är jobbigt att vara ledig 😉

Jag pysslade med barnen i går kväll innan de skulle lägga sig. Vi gjorde egna suddgummin o barnen tyckte det var roligt. De blev rätt så bra o barnen hade dom med sig till skolan idag.

Mina planer för dagen är att sortera i garderoberna. Robin har fått in sina kläder i sin garderob o Benjamin o småpojkarna med. Mina är på plats men det finns lite till som ska in. Vi har ju ändrat rum till pojkarna så de har fått in sina kläder i de garderober som står i deras rum.

Nu ska jag äta lite frukost o ta mig en kopp kaffe. Ha en fin dag!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: