web analytics
Gå till innehåll

Avrättad man som ger kalla kårar längs ryggraden

Det är inte ofta jag får kalla kårar längs ryggraden när jag läser nyheterna på nätet. Men jag fick det när jag läste om Donald Moeller. Han  avrättades igår och orsaken var för ett 22 år gammalt mord, Flickan skulle idag vara en ung dam på 32 år. Det som gjorde att jag fick kalla kårar längs ryggraden var hans sista ord. Han vänder sig mot de som ska bevittna avrätningen. Bland dom sitter flickans föräldrar. Han vänder sig om och säger: Är den mina beundrare?

Vilken känslokall jäkel. Varför har de inte avrättat honom tidigare för?

Egentligen är jag emot avrättning för det finns dom som blivit avrättade fast de varit oskyldiga. Så fruktansvärt hemskt. Samtidigt så kan jag känna de anhörigas känslor. Hade någon gjort så mot mina barn som denna man har gjort så hade jag också velat se den mannen avrättad.

Usch...jag ryser i hela kroppen.

Någon som såg Bonde söker fru i går? Jag gjorde. Måste ju se hur det går för Kamel Bengt härifrån Öland. Kvinnan som jag hoppas han väljer finns kvar. Nästa vecka är det dags för honom att välja bort en och jag hoppas han väljer bort Elisabeth.

Jag läste i expressen att hon inte kunde med Harriet. Det förstod jag redan i går dagens avsnitt. Idag läste jag att hon tänkte gå ut med en massa som Harriet hade gjort och sagt under inspelningen. Eller rättare sagt mellan filminspelningarna. En annan kvinna som var med ute på gården och Elisabeth skulle kanske snacka ihop sig och gå ut med lite information.

Men snälla nån. Varför det? Om detta nu hände utanför kamerans inspelning så kommer det mest låta som att de är avundsjuka och svartsjuka. Det finns ju inget bevis för det. Tycker det är så löjligt av vuxna människor att uppföra sig som småbarn. Alla var där för en sak: Träffa Bengt och lära känna honom. I kärlekens tecken är allt tillåtet så länge ingen annan far illa.

Nej jag hoppas inte att han väljer Elisabeth faktiskt.

Sen har vi då Johan. Den andra bonden som hade med sin mamma i bild för ett avsnitt sen. Nu framstår han som mammas gosse. Men ärligt talat så tyckte jag att han var det innan hans mamma klev in i rutan. Jag vet inte varför men jag fick den känslan.

Ulrika fick lämna programmet i går. Klas valde de andra två. Nu hoppas jag att han faller för den mörka faktiskt. Jag tycker hon passar honom bättre än den ljusa. Jag tyckte synd om Ulrika för hon blev verkligen ledsen men jag tror hon gick för fort fram faktiskt.

Till sist har vi då Sven-Arne. Jag måste säga att jag undrade i början vad han gjorde i detta program. Han var så blyg och sa ingenting. När han skulle intervjua sina kvinnor så hade han bara en fråga och det var samma till alla: Vad gör du på fritiden då?

Den meningen kommer bli en klassiker!

Igår fick man se lite mer av honom och det var roligt och se. han öppnade upp sig lite och nu förstår jag varför han varit eller är så blyg. Han har inte haft det så lätt vid sin skilsmässa och han mådde jättedåligt. Jag hoppas han finner kärleken och jag tror att han kan göra det med Carola.

Ser du på Bonde söker fru? Vem hoppas du på bönderna väljer? Jag vet att det är svårt att säga för det är ju bönderna som väljer men man ser ju en del genom TV rutan och man får en massa uppfattningar om människorna. Det skulle vara roligt och veta hur just du tänker 😀

Intressant?

2 reaktioner på ”Avrättad man som ger kalla kårar längs ryggraden

    1. Sjubarnsmamma

      Som jag skrev så är jag emot avrättning. Jag tänker som person som läser en nyhet och som mamma till egna barn. Man tänker lite olika i de avseenden. Du ska inte inbilla mig att du hade velat en baneman skulle gått fri om denna person hade mördat ditt barn!

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: