web analytics
Gå till innehåll

Avrättning

Settman knockades så käken gick ur led. Aj aj aj aj. Att man bara försätter sig i en sådan situation frivilligt. Mig skulle dom aldrig få upp i en boxningsring frivilligt. Det är faktiskt en av de få sporter som jag inte förstår mig på. Vad är nöjet med att stå och boxa på varandra?

Jag har ont i mitt lill finger igen. Hade det förra året med och det höll i sig hela vintern. Jag får ont när jag bockar det och jag förstår inte vad det är jag har gjort. Det verkar vara en återkommande sak iaf.

Sitter här i lugn och ro och dricker mitt kaffe. Morgonen är min tid på dygnet, det är då man kan sitta ner i lugn och ro och bara vara jag. Däremot så måste jag snart ner till tvättstugan och fixa lite tvätt, sen borde jag gå upp i klädkammaren och fixa till lite där med.

Jag läste en intressant artikel i expressen om en man som ska avrättas i kväll kl 19:00 om inga nya bevis framkommer. Är du för eller emot dödsstraff? I detta fallet så finns det inga bevis som visar att denna man skulle ha skjutit ihjäl polismannen. Inget DNA, mordvapen eller övervakningsbilder. Det fanns tydligen 9 vittnen men 5 av dom har tagit tillbaka sina vittnesmål. Dessa fem hävdar att polisen pressade dom för de ville få denna kille fälld. Jag hoppas verkligen att det kommer fram något som visar att han är skydlig eller oskyldig. Ingen oskyldig människa ska avrättas!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Avrättning

  1. MrHappy72 - Intelligent Union

    Är det inte perfekt att den som går upp i ringen blir knockad? Det är ju inte någon oskyldig som mördas såsom ex. Sveriges krig mot Libyen i kampen om oljeresurser.
    Boxning är en sport som bygger på frivilligt deltagande och omskakning av hjärnan. Speciellt intelligent är det visserligen inte, men det är dock inte orättvist. 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: