web analytics
Gå till innehåll

Avslutning på dagis

God morgon. Det är snart jul. Det är inte klokt. Det är bara några få dagar kvar. Har ni fått någon snö? Vi har ingen här än, men barnen vill ju gärna ha. Själv så avstår jag gärna från all snö. Benjamin sa i dag: Mamma, tänk om det inte blir någon snö alls i år.

Så tänker jag varje år innan snön kommer. Sedan kommer det och besvikelsen väller upp (fast jag är vuxen). Jag blir lika förvånad över att jag har överlevt vintern varje gång våren är på ingång.

Småpojkarna har avslutning idag. Det börjar med kaffe för oss vuxna och saft för barnen, sedan blir det kyrkan. Jag ska inte gå för Pontus blir så ledsen var gång när jag ska gå. Han tror att han ska hem när jag kommer. Då är det bättre att avstå. Vi tar en mysig fika sedan när de kommer hem i stället.

Ni får ha en fin dag så hörs vi kanske senare.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: