web analytics
Gå till innehåll

Avstressande stund

Jag vaknade i morse trött...som vanligt. Det känns som att natten har för lite timmar. Speciellt under sommartid.

Mina planer för dagen är att ta dagen som den kommer. Har fortfarande ont i min arm sedan sprutan igår. Jag hoppas den kommer lätta under dagen.

Mitt morgonkaffe står redo på bordet framför mig. Det ska bli så gott. Första koppen för dagen är alltid som godast. Jag dricker mest kaffe under förmiddagen men det är kanske för att jag ska vakna till hahaha. Det behövs kan jag säga.

Jag tillhör den skaran som vill ha lugn och ro på morgonen. Inget prat utan jag vill lyssna på tystnaden. Dricka min första kopp kaffe, gärna i trädgården och bara finnas till för en stund. Inte känna några krav eller måsten. Den känslan kan infinna sig men tyvärr inte så ofta, men dom få gånger det händer så njuter jag för fullt. Kroppen behöver stressa ner. I alla fall min. Jag klarar inte av att stressa. Det blir kaos I mitt huvud då.

Hur ser din dag ut då? Har du några planer? Hoppas du får en fin dag med många solstrålar.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: