Gå till innehåll

Bad i sjöstugan

Jag bloggade aldrig i går. Jag hann inte. Ja hann o hann, men jag passade på o njuta av dagens sol. Vi satt på altanen rätt så länge. Vi grillade i går och vädret var så kanon fint.

Fredrik jobbade ju till två i går så jag tog barnen o gick till stranden. Vi bor bara 10 min ifrån havet så det kan inte bli bättre. Jag blev dock förvånad över hur tomt det var på stranden. Men fick veta av sambon att det hade varit mycket på jobbet så folket befann sig i stan o handlade i stället.

Ja mig gjorde det inget om jag ska vara ärlig. Jag tycker inte om fullpackade stränder. Barnen hade trevligt o framförallt roligt. De letade efter småfiskar o byggde en damm till dom.

 Här springer Benjamin.

Här springer Beatrice. Hon är på väg in till stranden.

Pontus är på väg ut i havet.

Hampus var helst kvar på stranden.

Som sagt. Det var en helt underbar dag i går. Vi stannade dock inte länge på stranden. Vi var där 1 1/2 timma men jag ville inte att barnen skulle bränna sig så vi gick när solen stod som högst på himlen.

Vi fortsatte att sola hemma o barnen sparkade boll. Vi var ute i stort sett hela dagen. Idag ska vi ut på en tur på Öland. Det ska bli lite shopping o lite bad.

Hoppas ni alla får en fin dag!

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: