web analytics
Gå till innehåll

Bakom din rygg med Sofie Sarenbrant

Bakom din rygg är skriven av Sofie Sarenbrant och det är den förstafristående delen i en triologi.  Sofie är inte bara författare utan hon är även journalist. Första boken hon skrev vad Vecka 36. Året var då 2010. Hennes bokserie om kriminalinspektören Emma Sköld har blivit känd världen över.

Fakta:

Bakom din ryggFörfattare: Sofie Sarenbrant
Språk: Svenska
Utgiven: 2017-05
Formgivare: Maria Sundberg
ISBN: 9789188171108
Förlag: Bookmark Förlag
Upplaga: 1
Antal sidor: 395
Vikt: 574 gram

 

 

Handling

Angelina får ett jobb på en frisörsalong De Luca på Östermalm. Här arbetar även Jenny som blir smått avundsjuk på Angelina för chefen har enbart ögon för Angelina. Avundsjukan växer sig allt mer och blir rätt så stor. Jenny bestämmer sig för att ta reda på vem denna Angelina är. Vem som gömmer sig bakom denna perfekta fasad. Mitt i allt detta så hittas en av salongens kunder mördad en dag och det mordet blir inte det sista. Ett psykologisks spel utvecklas rätt så snabbt.

Mitt omdöme

Jag har läst många spännande böcker men aldrig har jag varit med om en handling som utspelar sig i en frisörsalong. Det var annorlunda men spännande. Jag ska inte sticka under stolen med att jag inte själv tänkte på boken när jag själv satt hos frissan sist.

Handlingen är spännande och den får en att rugga tillbaka en aning. Något som slog mig när jag läste boken var också frågan som jag ställde: Hur mycket vet inte en frisör om sina kunder egentligen? De är ju i stort sett inte bara en frisör utan även en psykolog i stort sett.

Alla som gått till en frisör vet hur lättsamt allt är där. Man är avslappnad och det känns skönt att bli ompysslad men det är långt ifrån känslan man får på salong De Luca.

Boken är lättläst och man har svårt att lägga boken ifrån sig. Tycker man om psykologisk triller så är Bakom din rygg perfekt för dig!

Boken finns att köpas på cdon, adlibris och bokus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: