web analytics
Gå till innehåll

Bamse lär mig om Förskolan och vårdcentralen

Bamse är den starkaste björnen spom finns. Han är inte bara stark utan han är otroligt snäll och lär ut så kloka saker. Bamse är böcker som är otroligt populära bland barn och det är inte så konstigt eller hur?!

Har du ett barn som fyller år? Eller har du en släkting som har barn som älskar Bamse? Då är kanske dessa två böcker något att tänka på?!

Bamse Jag lär mig om förskolan

Bamses lilla Brumma har blivit så pass stor så att hon har börjat på förskolan. Bamse följer med henne dit och stannar hela dagen där hos henne. Brummas kompis Knorra tycker dock att Bamse är lite för gammal för att gå i förskolan.

Denna fina berättelse är både mysig och fin på många sätt. Brumma och hennes kompisar hittar på allt möjligt på förskolan och i denna bok får du och ditt barn följa med på deras små äventyr på förskolan.

Denna bok kan ni bland annat köpa på Bokus, Jollyroom och Babyland,

Bamse Jag lär mig om vårdcentralen

Stackars lille Mini-Hopp. Han har ont i örat och har dessutom fått feber. Han vill inte äta morotsyoghurten som han får till frukost av sina föräldrar. Mamma Nina tar med sig Mini-Hopp till doktorn på vårdcentralen för att se vad det är som är fel.

Vad händer på vårdcentralen när man kommer dit? I denna fina berättelse så får ditt barn höra hur det kan gå till när man måste gå till doktorn och barnet får se fina bilder som passar in med berättelsen. Det finns även en del fakta som barnet kan få till sig under berättelsens gång.

Denna underbara bok kan ni bland annat köpa på Adlibris, Babyland och Ginza

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: