web analytics

Barn glömdes bort

Sitter här med en kopp kaffe o ska snart påbörja städningen. Har sorterat ut från barnens garderober med så de överblivna kläderna ska oxå tas hand om.

På måndag så är de små åter hos dagmamman tror jag så det blir lite mer jobb då. Skönt faktiskt. Man behöver komma ut från dessa väggarna med. Det blir förmodligen dagis sen till hösten. Tror de små är mer dagisbarn samt så kommer de till olika avdelningar där. Tror det kan vara bra.

Får hoppas att personalen där stannar kvar tills barnen har blivit hämtade så det inte blir som för föräldrarna i nyheten i expressen. När de kom för att hämta sina barn så fanns det bara 4 barn kvar. Personalen hade gått hem.

Skrämmande att man kan gå hem utan att se till att barnen blir hämtade först. Inte klokt ju!

Nu ska jag fortsätta med mitt. Ha en bra dag!

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

2 Replies to “Barn glömdes bort”

  1. Det är hemskt att det får brista i rutinerna så där, jag känner att jag aldrig vill lämna vår tvååring på dagis nu. Var tveksam innan… Underbart att du bor på öland, det är vår dröm. Jag växte upp där varje sommar som ung och sen ända fram tills jag var 35 när mina föräldrar sålde huset. Nu funderar maken och jag dagligen på hur vi skulle kunna försörja oss om vi flyttade dit, hittar vi på en lösning så får ni tre till på ön plus ett gäng hudar 😉

  2. Ja här är underbart på Öland. Innan jag flyttade hit för 5 år sen så hade jag aldrig varit här. Ångrar inte en sekund att vi flyttade.

    Ni är välkomna till Öland om ni flyttar hit 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: