web analytics
Gå till innehåll

Barnbarn är livet ❤️

Barn gör livet roligare. De bjuder på så mycket kärlek. Jag har förmånen att träffa mitt yngsta barnbarn flera gånger i veckan. Jag får följa hans utveckling och det är underbart. Liam är två år gammal. Busig och nyfiken. Precis som små barn ska vara. Det har varit mycket farfar innan men nu är han i perioden där det är farmor som gäller. Igår när Benjamin, Fredrik och jag spelade spel så skulle han sitta i farmors knä. Han är bara för go! Ja barnbarnen är mina ljus i livet ❤️

Idag blåser det lite ute men inte som igår och det har blivit paus från regn. Skönt! Man får vara glad för de dagar som har uppehåll från regn. Att gå på gräsmattan idag är en utmaning. Man kan lätt trilla i backen.

Jag läste i Aftonbladet om en åttaåring pojke som hittats död, förmodligen mördad av pappan. Föräldrarna hade legat i vårdnadstvist länge. Mamman var rädd för att pappan skulle föra pojken utomlands. Hur i hela fridens namn kan någon mörda sitt eget barn? Ja oavsett vem det är. Jag förstår det inte. Stackars pojke! Så tragiskt.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Ha det gott! Kram kram.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Barnbarn är livet ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.