web analytics
Gå till innehåll

Barndop och skördefest

En helg går mot sitt slut. En underbar helg har det varit. Det började med att jag gjorde dekorationer till gravarna. Det blev 4 st. En till min pappa, en till Fredriks pappa och en till hans bror och en till hans morbror.  Dom åkte vi ut och satte. I fredags var det 6 år sedan pappa urnsattes med. Tiden går verkligen fort.

Blommor

Var på barndop i lördags då lille Sebastian blev döpt i Borgholms kyrka. Efterfikat var på stadsmuseet. Smörgåstårtan gjorde jag dagen innan och nästan hela tog slut. Det var ett gott betyg. Beatrice blev gudmor och jag och Fredrik blev faddrar. Som gudfar fick han Staffan som är Toves bror. Det var ett jättefint dop och han fick många fina saker. Jag och Fredrik köpte en sparbössa som var en brandman eller rättare sagt en brandbjörn 🙂

När det var slut så var det dags för att åka till Rällapaviljongen och sätta upp sina saker som skulle säljas på loppis. Satt till kvällen och idag fick vi lite sovmorgon innan vi åkte ut där igen och satt till eftermiddagen. Idag var det betydligt mindre stånd. Enbart 4 st men det var lite varmare att sitta idag. Igår var det kyligt men man fick gå sig varm när man tittade på alla de andras saker. Det var mycket fler folk igår.

Nu är jag helt slut ärligt talat. Ska faktiskt gå och lägga mig. Ni får ha det gott och sköt om er.

Barndop

Barndop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: