web analytics
Gå till innehåll

Barnmat med arsenik

Jag brukar läsa aftonbladet på nätet och ibland ångrar jag att jag ens går in där. Jag såg förra avsnittet av antikrundan och såg lite om vad som skulle hända i kvällens program. Jag tyckte det verkade intressant och tänkte att jag inte vill missa det programmet. Jag gick som sagt in på aftonbladet och får då läsa lite mer om vad som händer i kvällens program. Jag ville inte veta det! Varför skriver dom om nyheter som inte ska sändas förrän flera timmar senare? Irriterande kan man ju säga att det är!

Jag fryser idag. Det är kyligt ute och jag längtar till den härliga våren. Det lär dröja innan den kommer. Småpojkarna var lite smått trötta idag. Jag ska fixa till en tårta idag då min minsting blir ett år äldre. Skriver omd et i ett annat inlägg lite senare.

Jag läste i expressen som jag blev lite orolig för. Nu har jag inte barn som äter burkmat men de har ju gjort och det finns många andra barn som gör det.

Citat : Vissa barnmatsprodukter kan innehålla höga halter av mangan, arsenik och kadmium visar en svensk undersökning.

Visst låter det lite oroväckande? Men enligt experter så behöver man inte oroa sig då det är små halter i det och det skadar inte akut. Hmmm...inte akut?! Men på sikt då? Oavsett hur låga halterna är så är det oroväckande för gift i kroppen är aldrig bra!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Barnmat med arsenik

 1. Anna

  Nej men fy! Jag har precis gjort ett storkok till min son som precis har börja med smakportioner. Till min dotter körde vi enbart burkmat. Riktigt läskigt!

  Svara
 2. Joanna

  Vill du bli dagens blogg?
  Passa på att gå in och anmäl dig!

  De pågår även andra tävlingar så anmäl dig och ha chansen att vinna fina priser:)

  eller kanske Följa varann på bloglovin?
  Eller ställ en fråga i min "bloggsvarsruta" och bli länkad!
  (obs ställer ni en fråga som redan är ställd raderar jag dem och ni blir då inte länkade)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: