web analytics
Gå till innehåll

Barnmisshandel i allra högsta grad!

Jag satt och slötittade på Schulmans show tidigare idag. Han har ju en show däe man kan se delar eller hela showen på aftonbladet. Denna gång var det med Gunilla Persson, den ena kvinnan i Svenska Hollywoodfruar.

Alex visade klipp av barn. Där barn blev behandlade illa av vuxna. Ja jag tyckte att det var illa. Det ena klippet gjorde att Gunilla faktiskt satt och grät och själv blev jag väldigt illa berörd. En liten pojke fick springa i snön i bara kalsongerna. Han säger till sin pappa: bär mig pappa. Pappan tar inte upp sin pojke utan säger åt honom att fortsätta springa.

En annan mamma blev riktigt arg när hennes son säger att han inte tror på Gud. Mamman började svära och hota med att sonen inte skulle få julklappar om han inte började tro på Gud.

Snälla rara...vad är det för föräldrar? Hur i hela fridens namn kan man låta sin fyra åring springa så bad i den kalla vinterkylan? De kan inte ha alla hästar hemma. De skulle definitivt inte ha barn i alla fall.

Sedan denna mamma som svär och hotar med att inte ge bort julklappar. Hon blev sur för att sonen sa att han inte trodde på Gud. Hur kan denna kvinna som påstår sig vara kristen svära is amma mening som hon uttalar Guds namn? Sedan hota med att inte få julklappar. Julklappar hör julen till men har det egentligen med Jesus Kristus att göra över huvudtaget? Fanns det julklappar redan på hans tid?

I ett annat program så var Hasse Aro på besök. I ett klipp som visades där så var det ett inslag där kvinnor och par filmade när de skulle ta reda på om de fick ett positivt svar på sitt graviditetstest. Alex Schulman tyckte att det var det sjukaste han sett. Att se folk göra något så personligt som att filma det och lägga up det på YouTube.

Jag tycker att det är mycket gulligt. Som Hasse Aro säger så är det mycket lite i vår värld som enbart är positivt. Detta är en av de få sakerna. Jag själv skulle aldrig filma en sådan sak men det är jag det.

Nu ikväll gick jag in på expressen och fick läsa om en 23 årig kvinna som utförde barnmisshandel på sin 2 åriga dotter. hon limmade fast händerna efter ett litet bråk om potträningen. Hon ska definitivt inte ha barn. Jag fattar inte hur folk är funtade rent ut sagt!

Nu har jag fått avreagera mig lite. Nu ska jag inta ryggläge i sängen och se en bra film. God natt och sov gott!

Intressant?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: