web analytics
Gå till innehåll

Bedragare finns överallt.

Det finns oärliga människor överallt. De svindlar och bedrar. Allt för egen vinning skull. Inget samvete och kalla hjärtan. Det är vad som förenar dessa människor. Man läser om människor på nätet som lurar till sig miljonbelopp bara för att må gott fast de egentligen inte är behov utav det. Sådana människor förstör för dom som verkligen behöver hjälpen.

Något som jag tycker är konstigt, det är att HUR i hela fridens namn kunde denna man få ett positivt utslag om att få hjälp för en cp-skada som egentligen ingen läkare kunde se något spår utav? Det är för mig en gåta. Kan verkligen vem som helst spela teater o få som den vill utan några bevis på de skador man skriver upp?

Skrämmande!

expressen - expressen

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Jag har varit uppe ett tag. Ska snart er till tvättstugan o fixa lite där nere. Pontus vaknar varje morgon kl 7. Oavsett om det är vardag eller helg. Man behöver ingen väckarklocka. Han är en levandes sådan 😉

Han ville se Nalle Puh när han vaknade. Vi satte i gång långfilmen som är inspelad på boxen. JAAAA det är den säger han. Sen sätter han sig till rätta o tittar på en film som han borde kunna utan o innan. Så många ggr han har sett den ändå så låter han så överraskad var gång vi sätter i gång den. Precis som han har sett alla andra filmer som finns utom den...skratt...

Vi har ändrat om lite hemma. Vårt sovrum tog vi ner o flickornas åkte upp. Man jobbar för fullt under veckorna o tar vad man hinner med på kvällarna. Idag är det lördag så jag ska fortsätta att fixa lite tänkte jag. Byte av garderober o så. Det görs inte i en handvändning precis, men det tänkte jag försöka mig på idag.

Det ser ut att bli fint väder. De har dock lovat regn så vi får väl se om det håller i sig. Fredrik ska jobba. Håller vädret sig så går jag o barnen till stan en sväng senare. Ska köpa en present till Beatrice kompis som fyllt år. Hon ska på kalas i morgon i badhuset. Roligt för henne. När sen Fredrik kommer hem så ska jag till mitt jobb o jobba bort några timmar.

Ni får ha en fin lördag med allt vad en helgdag innebär. Kram på er.


Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.


Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

2 reaktioner på ”Bedragare finns överallt.

  1. Pennelina

    När man själv sliter med hälsan undrar man varför i all världen någon skulle vilja var sjuk som inte behöver vara det!

    Du får ha en fin lördag du med!

    Megakram från Pennelina 😀

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: