web analytics
Gå till innehåll

Begravd

Denna dagen har varit lite si och så. Den började med att jag fick en kopp kaffe i morse. Sedan var kaffebönorna slut. Lite panik alltså för en som behöver lite mer än en kopp kaffe för att vakna. Jag fick springa iväg efter frukosten så jag kunde få lite mer kaffe så jag kunde piggna till.

När jag hade gjort det och hade lagat till mig två koppar till och skulle ta det när det var klart så såg jag att kaffe filtret hade vikt sig. Jag hade inte bara kaffebönor i melitta påsen utan även i mitt kaffe med andra ord. Det var bara att fixa till det och se glad ut. När jag äntligen hade fått i ordning på det så satte jag mig i trädgården för att lapa lite sol och bara vara för en stund.

Jag satte sedan igång med tvätten. Flera maskiner fick jag tvättat idag och jag kunde hänga upp tvätten ute med. Så skönt. Jag satte mig sedan en stund för att pärla. Tvillingarna kom hem klockan fem och jag tyckte att allt var så lugnt. I alla fall tills de säger att det är Öppet hus i skolan.

Öppet hus???

Ja det visste jag ju egentligen men jag hade totalt glömt bort det. Det var bara att springa ner till tvättstugan för att ta ut den sista maskin tvätten och hänga upp den och sedan gå till skolan i all hast. Men jag hann inte springa ner för trappan förrän jag hörde ett jäkla ljud ute på tomten. Jag sprang ut och såg ingenting men när jag tittade bort mot muren så såg jag en stor jordhög.

En stooooooooor jordhög!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??????????????????????????????????

Den låg inte bara där och såg allmänt ful ut utan den som hade lagt av jorden hade lagt jorden rakt på min rabatt! I min rabatt där jag hade sått mina blomster fröer. De var på väg upp och skulle blomma i Juli. Men nu låg de begravda under en stor skopa jord. MINA BLOMMOR LIGGER BEGRAVDA!!!

Ingen fanns kvar heller som jag kunde ställa till svars men när Fredrik ringde så fick jag veta att det var ju jord som vi hade beställt. Ja men inte f*n i min rabatt! Där fanns tillräckligt med jord redan! Jag förstår inte hur han kunde slänga av jorden där. Den som gjorde det. Det fanns prästkragar där med. Dom syns mer än väl från en traktor och när man ser blommor i en rabatt så slänger man inte ner en skopa jord där! Eller?

Nu var det inte prästkragar jag hade sått utan det var andra fina blommor som skulle komma upp i Juli. Jag var faktiskt riktigt stolt över mig själv för det var min första rabatt. Nej inte riktigt men den första rabatten som jag verkligen var rädd om. Jag har inga gröna fingrar men jag har grävt denna rabatt själv och lagt jord. Sått och vattnat och var så glad över att jag hade lyckats med något som många andra redan har lyckats med. Sen fanns ju tanken där att jag skulle ha dessa blommor till att pryda pappas grav en dag.

På bilden under så ser ni min forna rabatt. Där pilen är finns mina blommor begravda. Det är bara korset som saknas.
Photobucket

Fredrik gick till affären för att handla och med sig hem hade han ett kort, med en prästkrage och en trisslott. Det var ingen vinst på trisslotten kan jag säga. Visst är kortet sött? Jag udnrar om det fanns någon baktanke?! Photobucket

Vi kom till skolan iaf och fick se allt vad klassen hade gjort. De är ju så duktiga. De hade gjort en lekpark. Alla djuren och alla saker som tillhör har barnen själva gjort. Sedan har de satt upp arbetare och gett dom namn, ålder, familj och yrke. Beatrice hette Marina och var 22 år gammal och var gift. Hon var bagare till yrket. Benjamin hette Kalle och var 46 år gammal. Han var gift och hade fyra barn.

Photobucket
Photobucket

Nu har jag varvat ner lite och ska faktiskt ta mig en pizza. Jag tycker jag är värd det efter denna dagen.  Fredrik tittar på fotbollen. Han låter som jag lät när det var Ishockey....ojojojoj säger jag bara.

Ha en fin kväll alla läsare och sköt om er.

Intressant?

4 reaktioner på ”Begravd

 1. Lotta

  Fy sjutton så gör man inte, han hade väl kunnat fråga vart ni ville ha jordhögen, fy sjutton så nonchalant...
  Duktiga dom är barnen o vad kul när man får komma o titta på allt dom åstadkommit.

  Svara
  1. Smulan

   Ja jag tycker oxå att han hade kunnat göra det, men det var nog för mycket begärt 🙁

   Ja barnen var superduktiga. De hade gjort mycket och allt var så fint.

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: