web analytics
Gå till innehåll

Besök från Skåne

Jag har min mamma och hennes sambo samt min lillasyster här. Det är roligt för det var ett tag sedan de var här. Min stora pojk är oxå hemma så jag har haft alla mins 7 barn hemma på samma gång. Det händer inte ofta nu för tiden. Ju äldre barnen blir ju mer utsvävande blir det. Jag menar att de är aldrig på samma plats samtidigt. Sonen samt min mamma med familj åker hem igen på söndag men jag ska försöka hinna ta ett foto på hela barnaskaran innan dess. Det var ett tag sedan jag fick till det faktiskt.

Idag har vi varit på Ikea. Vi skulle titta på garderober, vilket vi oxå gjorde men det var inte det vi hade med oss hem. Det blev en sektion bokhylla i stället. Garderober blir det när vi får pengar i stället. Jag vill köpa allt på en gång i stället för lite då och då.

Det har varit en fin dag idag. Solen sken när vi gick ut. Man kan inte tro att det är vinter. Jag vill helst slippa snö men jag tror inte att vi får slippa det så det kan lika bra att komma nu för annars lär vi ha snö långt in i mars och april.

Ser ni på The Coice Sverige? Jag såg gårdagens. Det var rätt så bra faktiskt. Det fanns många fina talanger som var med och tävlade. Roligt att så många kom vidare. Ett nytt avsnitt idag och det ska jag se med familjen här.

Jag läste om 18-åriga Sara från USA. Hon blev nyligen änka och dagar senare så sköt hon ihjäl en inbrottstjuv. Vad ska man tycka om det? I USA hyllas hon. Hur hade jag själv reagerat? Det är egentligen bara att tänka så långt som till sig själv. Hade jag ansett att mina barn var i fara så hade jag nog reagerat likadant. Jag säger inte att det är rätt gjort, men jag kan inte låta bli att tänka att inbrottstjuven borde veta bättre och kunna skilja på mitt och ditt. Jag tycker det är synd om tjejen faktiskt. Hon har en bebis som bara är 3 månader gammal.

Nej, nu ska jag se lite TV. Jag hoppas ni har det bra. VI hörs i morgon. Kram och ha en fin kväll.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: